Междувременно Гущерова обяви публично, че се страхува за живота си,

...
 
Междувременно Гущерова обяви публично, че се страхува за живота си,
Коментари Харесай

Светлана Гущерова призна, че се страхува за живота си

 

Междувременно Гущерова разгласи обществено, че се опасява за живота си, откакто е била застрашена, че ще бъде залята с киселина. Разкрива, че се е обърнала към полицията за помощ и подпомагане, само че се опасява освен за личния си живот, а и за този на цялото й семейство и откровено се надява органите на реда да одобряват драговолно работата си по този случай и индивидът, изравен зад опасността да си получи заслуженото.

Само ден по-късно, русокоската означи в Инстаграм, че опасността е пристигнала от другарка, само че отхвърли да издаде повече детайлности. Тя се извини, че не може да отговори на всички известия и благодари за получената поддръжка. Признава, че в никакъв случай не е вярвала, че толкова доста хора ще й пишат и ще проявят съпричастност. И не на последно място поучава: „ Пазете се от „ другари “, защото те постоянно стават най-големите предатели! “

 

И тук поражда въпросът коя е възможната й другарка, която я е заплашила. Откакто се омъжи за Гущеров, еротичната моделка не поддържа връзка с доста приятелки и си стои най-вече вкъщи. Редовен посетител в дома на многодетното семейство е само Азис, който е извънредно непосредствен и с двамата съпрузи, само че надали опасността е пристигнала от него.

 

След двете изявления на русокоската, последва и трета, подкрепена със фотография, на която се вижда по какъв начин русокоската лежи на болнично легло с абокат на ръката. От фрагмента излиза наяве, че е с болнична нощница и е готова за интервенция, само че не излиза наяве дали се е поболяла от нерви или някой е изработен несполучлив опит да й навреди. Разбира се не е изключено и още веднъж да е бременна.

 

Прави усещане, че милионерската брачна половинка е изтрила две от околните си приятелки в обществените мрежи – Теодора Великова и Елисавета Ставрева, които взеха присъединяване в „ Ергенът “ 2. Не се схваща обаче каква е повода за завършилото им другарство и дали някоя от двете е обвързвана със опасността, само че е реалност, че това се е случило напълно скоро. Само допреди няколко месеца Гущерова непрекъснато им слагаше сърца и им изпращаше целувки.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР